Een sterk lichaam met onze silicea tabletten

0
163

Heb je een gezonde levensstijl waarin goede voeding en voldoende lichaamsbeweging voorop staan? Iedere avond neem je de tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken met de aanbevolen minimale hoeveelheden vitamines en voedingsstoffen. En sporten is voor jou niet alleen een uitlaadklep, maar ook een effectieve methode om je lichaam gezond te houden.

Heb je wel eens overwogen om je voedingspatroon aan te vullen met onze natuurlijke mineralen en vitamines? Deze dien je gemakkelijk toe en hebben een positief effect hebben op jouw lichaam. Denk bijvoorbeeld aan silicea tabletten die je lichaam versterken en bijdragen aan gezonder kraakbeen en sterkere botten.

Last van een verzwakt en vermoeid lichaam?

Misschien merk je dat je na een lange dag vermoeid bent of dat je je zwakker voelt dan anders. Ongeacht je voedingspatroon kan een verminderd uithoudingsvermogen en een zwak gevoel in je lichaam veroorzaakt worden door een tekort aan silicea. Dit is een organisch kiezelzuur die je terugvindt in de korst van de aarde. Wil je dit zuur graag gebruiken om je uithoudingsvermogen te verbeteren, dan hebben wij voor jou een voorraad silicea in de vorm van tabletten. Deze tabletten zijn uitermate geschikt bij een langdurig gevoel van zwakte dat er in de loop van de tijd in is geslopen. Maar ook een acute aanval van verminderd uithoudingsvermogen kan door het gebruik van silicea tabletten tegengehouden worden.

De voordelige werking van silicea tabletten

Een tekort aan silicea is niet alleen voelbaar in je lichaam, maar kun je ook aan de buitenkant zien. Droog haar, zwakke nagels en de vorming van rimpels in je huid zijn concrete aanwijzingen. Immers een tekort heeft directe invloed op de bindweefsel in je haar, nagels en huid. En dus ook op de bindweefsel in je kraakbeen en botten. Herken je deze aanwijzingen, dan kun je silicea tabletten gebruiken. Je zult dan direct zien dat je haar, nagels en huid weer sterker en elastischer worden.

Even de positieve effecten van silicea tabletten op een rijtje:

  • Silicea beschermt de eiwitten, elastine en collageen in de huid. Collageen zorgt voor minder rimpels in de huid, dus je huid wordt elastischer en rimpels vervagen.
  • Silicea is een van de essentiële bouwstenen van bindweefsel. Het helpt om vetten, vocht en afvalstoffen af te voeren waardoor minder cellulitis wordt gevormd.
  • Breng jij iedere dag je haar in model met een föhn of stijltang? En verf je je haar met grote regelmaat om uitgroei te voorkomen of vanwege een nieuwe stijl? Dan zal de keratine in je haar verder afnemen en leiden tot droog haar en mogelijk haaruitval. Het gebruik van silicea tabletten zal de aanvoer van keratine, eiwitten en collageen verhogen, waardoor je haar weer sterker wordt en glanst.
  • Net als in je haar zit keratine ook in je nagels. Het toedienen van silicea versterkt net als je haar dus ook je nagels die veerkrachtiger en gezonder worden.

De silicea tabletten toevoegen aan jouw voedingspatroon?

Herken jij je in bovenstaande beschrijvingen en zit je te denken over het gebruik van silicea tabletten? Of wil je meer weten over ons aanbod aan vitamines en celzouten, neem dan vooral een kijkje op onze site. We verkopen diverse celzouten met elk unieke eigenschappen die jouw lichaam positief beïnvloeden. Heb je bijvoorbeeld altijd koude handen en voeten door een slechte bloedsomloop, dan helpen magnesium tabletten daar verandering in te brengen. In ons aanbod lees je over de positieve werkingen van de verschillende celzouten en uiteraard kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Meer weten over het gebruik van silicea tabletten en andere mineralen, wij adviseren jou graag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here