Fysio Utrecht staat voor je klaar bij pijn, blessures of herstel na een operatie

0
223

Spierpijn na het sporten is een normale reactie van het lichaam en voor velen van ons zelfs een prettig gevoel als sporter. Door de training zijn je spieren licht beschadigd en herstellen zich vanzelf door sterker te worden. Alle andere pijntjes buiten spierpijn om zijn vervelend en belemmerend. Zo kan een blessure of chronische pijn je dagelijkse gang van zaken flink in de weg zitten. Fysio Utrecht zoekt graag samen met jou naar een oplossing voor de pijn. Ook wanneer je geopereerd bent en dient te revalideren, ben je bij Fysio Utrecht aan het juiste adres.

Fysio Utrecht, no-nonsense

Heb jij last van chronische pijn in de nek of rug? Schouderklachten of knieklachten die zich manifesteren tijdens het sporten of die je voelt bij andere dagelijkse bewegingen? Fysio Utrecht is gespecialiseerd in sport en het optimaliseren van je prestaties. Het vakgebied van de fysiotherapeuten wordt helaas geteisterd door gimmicks en onwaarheden. Om het tegendeel te bewijzen kijken de fysiotherapeuten van Fysio Utrecht met een nuchtere en op wetenschap gebaseerde blik naar jouw pijnklachten. Het gaat immers om je gezondheid en daar valt niet over te rikraaien. Hier vertellen ze je in duidelijke woorden wat het probleem is en hoe je dit samen met een fysiotherapeut of personal trainer gaat oplossen. Daarbij is het noodzaak dat je meer leert over de pijn die je ervaart om er vervolgens in de praktijk mee om te kunnen gaan en te zorgen dat de klachten na behandeling ook daadwerkelijk weg blijven.

Verantwoord en effectief herstellen

Bij Fysio Utrecht leren de fysiotherapeuten je zo optimaal mogelijk bewegen en trainen, ongeacht je klachten. Daarnaast worden er speciale en moderne fysiotherapeutische methodes ingezet om je herstel te bevorderen. Het herstel is verantwoord en effectief. Dit geldt ook voor revalidatie na een operatie. Ben jij bijvoorbeeld een kruisband reconstructie ondergaan, een nieuwe knie gekregen of ben je geopereerd aan een complexe breuk? Dan is revalideren met behulp van een specialist wenselijk. Kies je om samen met Fysio Utrecht deze herstelperiode aan te gaan, dan kom je fitter en sterker uit de strijd en dat ook nog op een leuke gezellige manier.

Persoonlijk effectief

Bij Fysio Utrecht ben je geen nummer, je hebt je eigen fysiotherapeut en een eigen personal trainer. Jou herstel doen jullie samen, je staat er niet alleen voor en ook zeker niet in een overvolle ruimte met vele anderen. De begeleiding en de hulp die je ontvangt bij Fysio Utrecht kan het beste omschreven worden als persoonlijk effectief.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen

Heb je last van een sportblessure of orthopedische klachten dan ben je bij Fysio Utrecht aan het juiste adres. De beste manier om meer te leren over de werkwijze, en hoe zij iets voor jou kunnen betekenen, is door een keer langs te komen. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek hebben we alle tijd voor je en kun je direct je fysiotherapeute en je personal trainer leren kennen. Bovendien breng je ook direct een bezoekje aan de trainingsruimte en proef je de gezellige sfeer van deze unieke sport club in het centrum van Utrecht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here