Keukens voor de horeca

0
214

De horeca is voor de particulieren altijd wel fijn, lekker eten en drinken met soms nog vermaak zoals muziek of een optreden.

Dit eten wordt natuurlijk gemaakt door de mensen die in de keuken werken. Het eten wordt gewassen, gesneden, weer gewassen en dan vaak gebakken op het fornuis. Dit fornuis is vaak groter dan het geen dat u thuis hebt staan en er kunnen meer pannen in 1 keer op. Dit zorgt er voor dat het eten sneller bij de mensen is die komen eten bij het restaurant. Zodat er effecienter wordt gewerkt en de uren van de werknemers optimaal worden benut. Vaak zie je dan ook dat deze keukens op maat zijn gemaakt voor de speciefeke wensen van de horeca.

Wat voor fornuis dit is verschilt per restaurant en/of horeca gelegenheid, hier zijn veel verschillende merken en soorten van. Twee bekende merken zijn, Borreti en AGA. Dit zijn twee van de vele grote merken die zeer goede fornuizen af leveren, voor de particulier en de horeca gelegenheid.

Ook een goede vriezer is niet te missen, een vrieskast van 4 meter lang en 5 meter breed is niet iets geks bij de grotere restaurants in uw omgeving. Hier wordt een groot deel van het eten opgeslagen dat de dag erna of misschien dezelfde dag nog wordt klaargemaakt voor de klant. Hier kunt u denken aan groenten, vlees en ijswaren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here