Mondkapjes bestellen

0
163

Wanneer je op zoek bent naar een niet-medisch mondkapje kun je kiezen uit verschillende soorten. Je kunt wegwerp mondkapjes bestellen of stoffen mondkapjes. Het voordeel van wegwerp kapjes zijn het gemakkelijke gebruik en de hygiëne. Het voordeel van de stoffen mondkapjes is dat de mondkapjes zeer duurzaam zijn. Omdat je de mondkapjes kunt wassen, gaan ze ontzettend lang mee. Verschillende soorten mondkapjes kun je vinden bij Nobraa.

Wegwerp mondkapjes

Mondkapjes voor eenmalig gebruik hebben weer andere voordelen. Omdat de mondkapjes na gebruik weggegooid kunnen worden is het gebruik zeer hygiënisch. De mondkapjes verminderen de druppels die je uitstoot bij het uitademen. Doordat je de mondkapjes direct na gebruik weggooit voorkom je dat de druppels op je handen en kleding verspreid wordt. De bacteriën en een eventueel virus krijgt hierdoor minder kans om zich te verspreiden. Een groot voordeel van wegwerp mondkapjes is daarnaast dat je fijner onder deze mondkapjes kunt ademen in vergelijking met mondkapjes van stof.

Voordelen van een stoffen mondkapje

Een stoffen mondkapje heeft zeker zijn voordelen. Met een stoffen mondkapje heb je altijd een neutraal of juist hip mondkapje bij de hand. Aangezien mondkapjes op veel plaatsen verplicht zijn is dit wel zo handig. Een mondkapje van stof hoef je niet meteen na gebruik weg te gooien. Als je een drukke dag hebt dan is dit wel zo handig. Een one size mondkapje kun je altijd op zetten en strakker maken, hierdoor passen de mondkapjes altijd. Veel mondkapjes hebben tegenwoordig touwtjes met lussen en stoppers. Hierdoor kun je de pasvorm nog wat aanpassen, in tegenstelling tot mondkapjes die dat niet hebben is dit echt ideaal.

Soorten stoffen mondkapjes

Het leuke aan stoffen mondkapjes is dat ze in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende designs en prints. Het is nu zelfs mogelijk om een dubbel bedrukte mondkap te bestellen. Aan de ene zijde is een leuke print gedrukt, en aan de andere zijde een uniforme kleur. Een stoffen mondkapje is extra fijn omdat ze vaak gemaakt zijn van katoen. Daarom zijn de mondkapjes ook in veel leuke kleuren en prints te verkrijgen. Alle stoffen mondkapjes zijn op 60 graden te wassen en kunnen daardoor vaak hergebruikt worden.

Beschermend gezichtsmasker

Leuke beschermende gezichtsmaskers zijn dus maskers van katoen. Katoenen maskers bestaan vaan uit twee lagen. Hierdoor krijg je de extra bescherming die belangrijk is voor de juiste beschermingsgraad. Katoen is daarnaast een stof die na de wegwerp mondkapjes het meest prettig zit. Katoen irriteert daarnaast het gezicht niet. Het is niet alleen zacht maar zulke mondkapjes zijn ook gemaakt van hypoallergeen materiaal. Daarnaast zijn de mondkapjes ook nog eens microplastic vrij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here